tiistai 12. tammikuuta 2016

Sinustako Oriflamen edustaja?

Hyvää tiistaita ihanat seuraajani!
Oon Oriflamen edustaja ja oon keräämässä omaa tiimiä, johon tarvitsen edustajia. Mun tiimiin kuuluvana edustajana saat aivan mahtavia etuja, sekä ilmaiskosmetiikkaa. Sun ei tarvitse kerätä ja tehdä tilauksia asiakkailta, mutta jos näin teet, saat enemmän ilmaiskosmetiikkaa ja rahaa suoraan käteen! 

Edustajana saat kosmetiikkatuotteista -25% ja asusteista -12.5%! Jos aiot myydä tuotteita asiakkaille, eli kerätä asiakkailta tilauksia, jotka sinä hoidat, saat asiakkaiden tilausten summasta itsellesi kyseisen prosenttiosuuden per tuote! Helppoa rahaa, vai mitä? ;) 

Jos haluat edustajaksi, ota vaan reippaasti yhteyttä muhun niin annan lisätietoa! Tosiaan, edustajaksi ryhtyminen ei sido sua mihinkään, voit koska tahansa erota ja saat ihan itse päättää milloim myyt! 

Edustajana pääset myös mukaan koulutuksiin jos vain haluat!

Muhut saat yhteyttä:
Facebook: Oriflame/ Janina Ullstedt (https://www.facebook.com/oriflamejaninaullstedt/)
Puhelin (nopeampi vastaus. Myös Whatsapp toimii!): 046-8892415

* Edustajaksi alkamisessa on 16-vuoden ikäraja *

2 kommenttia:

  1. Kai tiesit että Oriflamen tehdas on Kiinassa ja Kiinassa toimintaan vaaditaan että tuotteet testataan eläimillä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me itseasiassa just tänään keskusteltiin tästä muiden Oriflamelaisten kanssa, ja mulle kerrottiin (en ollut perehtynyt asiaan yhtään ennen tätä) että vain Kiinan omalla tehtaalla, josta siis menee VAIN Kiinaan tuotteet, testataan eläimillä, koska tosiaan Kiinassa se vaaditaan. Muualla maailmassa mm. meillä Suomessa olevilla tuotteilla ei testata eläimillä.

      Poista

Jätäthän kommenttisi :) Jokainen sana on tärkeä!